FINANCIËN EN BEDRIJFSVOERING FINANCIËN ZIJN VOORWAARDENSCHEPPEND. DE BEDRIJFSVOERING IS NIET MEER ALLEEN ONDERSTEUNEND AAN HET PRIMAIR PROCES, MAAR OOK RICHTINGGEVEND. HOE? WIJ BIEDEN U HOUVAST, DOOR TE ADVISEREN, TAKEN/FUNCTIES UIT TE VOEREN OF TE MANAGEN

FINANCIËN & BEDRIJFSVOERING

“Optimaal organiseren van maatschappelijke meerwaarde”

financiën en bedrijfsvoering

NCOD vakgroep F&B streeft naar het mooier maken van Nederland door publieke organisaties te helpen haar maatschappelijke doelen te behalen.

In de vakgroep F&B staan we voor het vinden, verbinden en ontwikkelen van talent. Belangrijke kernwaarden hierbij zijn: betrokken, betrouwbaar, samen en deskundig. Op zoek naar tijdelijke ondersteuning, advisering of management op het terrein van financiën of bedrijfsvoering? Wij bieden een oplossing, van strategisch tot operationeel niveau!

Van uitvoering tot aanvoering

Onze financiële en bedrijfsvoerings-adviseurs zijn breed inzetbaar in uw organisatie. Zij ondersteunen u bij hoge werkdruk, vervangen zieke collega’s, vullen vacatures tijdelijk in en voeren projecten uit. Op het gebied van financiën kunnen we u bijvoorbeeld ondersteunen met een business controller of financieel adviseur. Op gebied van bedrijfsvoering vervullen onze interim-managers functies als hoofd bedrijfsvoering, concerncontroller of projectleider. 

Toegevoegde waarde creëren

Door de ervaring die NCOD Financiën & Bedrijfsvoering heeft bij gemeenten, provincies, gemeenschappelijke regelingen en non-profit organisaties, zijn wij in staat om financiële en bedrijfsvoeringsfuncties op tijdelijke basis snel, effectief en efficiënt in te vullen.

Zoals de bedrijfsvoering en financiën maatschappelijk meerwaarde creëert, zo creëren wij toegevoegde waarde voor uw organisatie. We werken niet alleen in de organisatie, maar ook aan de organisatie zelf. NCOD Financiën & Bedrijfsvoering vindt, verbindt en ontwikkelt professionals, en daarmee uw organisatie.

onze mensen

We zijn trots op onze medewerkers. Hieronder stellen we er graag een aantal voor.

Govert Schermers
“Als bestuur en politiek de bedrijfsvoering durven los te laten én de bedrijfsvoering bestuur en politiek willen omarmen, is mijn inzet geslaagd.”
Lars Kok
“Ik hou ervan om te helpen bij het oplossen van vraagstukken en zo organisaties vooruit te helpen.”
Mike Mutsaers
“Mijn passie voor het vak zit in het elke dag maximaal presteren om de klant verder te helpen binnen de opdracht, mezelf te blijven ontwikkelen en het belang van de burger te dienen.”

Wat kunnen we voor u betekenen?

onze specialiteiten

Overheidsfinanciën en bedrijfsvoering – Planning & Control – Procesoptimalisatie

Functies die wij kunnen invullen:

Financieel medewerker – Financieel consulent – Planning & control adviseur – Projectleider – Manager bedrijfsvoering of financiën – Concerncontroller

KUNNEN WE IETS VOOR U BETEKENEN?

Neem contact op met:
Kornelius Medendorp
Financiën & Bedrijfsvoering
Mailadres
Tom van Kraaij
Financiën & Bedrijfsvoering
Mailadres

bekijk onze artikelen

NCOD Lees onze artikelen

Op de hoogte blijven van dit vakgebied?

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u behoefte aan tijdelijke vervanging / versterking op uw afdeling? Bijvoorbeeld door een langdurig zieke collega of zwangerschapsverlof? Of bent u op zoek naar een gedegen advies waar specifieke kennis voor nodig is? Huur dan één van onze adviseurs in. Ga direct naar de pagina van uw vakgebied: