FINANCIËN & BEDRIJFSVOERING

FINANCIËN & BEDRIJFSVOERING

“Optimaal organiseren van maatschappelijke meerwaarde”

In overheidsland willen we meer resultaat op straat, meer samenwerking en meer invloed van de burger. Daarnaast willen we juist minder regels, minder verspilling en minder bureaucratie. Optimaal organiseren van maatschappelijke meerwaarde is dan ook dé uitdaging. De bedrijfsvoering is daarin allang niet meer alleen ondersteunend en faciliterend. Bedrijfsvoering valt steeds meer samen met het primaire proces, en daarmee is de noodzaak van een goede bedrijfsvoering nog groter. Bedrijfsvoering is richtinggevend en een volwaardig speler in het creëren van maatschappelijke meerwaarde. Dit vraagt om optimale organisatie rondom wisselende opgaven, met sterke en flexibele professionals.

Van uitvoering tot aanvoering

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning, advisering of management op het terrein van financiën of bedrijfsvoering? Wij bieden een oplossing, van operationeel tot strategisch niveau! Onze financiële en bedrijfsvoerings-adviseurs zijn breed inzetbaar in uw organisatie. Zij ondersteunen u bij hoge werkdruk, vervangen zieke collega’s, vullen vacatures tijdelijk in en voeren projecten uit. Op het gebied van financiën kunnen we u bijvoorbeeld ondersteunen met een business controller of financieel adviseur. Op gebied van bedrijfsvoering vervullen onze interim-managers functies als hoofd bedrijfsvoering, concerncontroller of projectleider rondom risicomanagement. Door de ervaring die NCOD Financiën & Bedrijfsvoering heeft bij gemeenten, provincies, gemeenschappelijke regelingen en non-profit organisaties, zijn wij in staat om financiële en bedrijfsvoeringsfuncties op tijdelijke basis snel en effectief in te vullen.

Lees verder

Toegevoegde waarde creëren

Zoals de bedrijfsvoering en financiën maatschappelijk meerwaarde creëert, zo creëren wij toegevoegde waarde voor uw organisatie. We werken niet alleen in de organisatie, maar ook aan de organisatie zelf. NCOD Financiën & Bedrijfsvoering vindt, verbindt en ontwikkelt professionals, en daarmee uw organisatie.

ONZE MENSEN

We zijn trots op onze medewerkers. Hieronder stellen we er graag een aantal voor.

Govert Schermers
“Als bestuur en politiek de bedrijfsvoering durven los te laten én de bedrijfsvoering bestuur en politiek willen omarmen, is mijn inzet geslaagd.”
Jeroen Gudde
“Klanten verder brengen door inzicht te geven in cijfers en processen geeft mij een kick.”
Lars Kok
“Ik hou ervan om te helpen bij het oplossen van vraagstukken en zo organisaties vooruit te helpen.”
Mike Mutsaers
“Mijn passie voor het vak zit in het elke dag maximaal presteren om de klant verder te helpen binnen de opdracht, mezelf te blijven ontwikkelen en het belang van de burger te dienen.”
nieuwsbrief, inschrijven, NCOD, advies, detachering, financiën, bedrijfsvoering, F&B, financieel, publieke sector, publiek domein, overheid, ambtenaren, gemeenteambtenaren, ambtenaar

ARTIKELEN

KUNNEN WE IETS VOOR U BETEKENEN?

Neem contact op met:

Thijs Jagersma
Financiën & Bedrijfsvoering
Mailadres
Tom van Kraaij
Financiën & Bedrijfsvoering
Mailadres

Onze specialiteiten:

Overheidsfinanciën en bedrijfsvoering – Planning & Control – Procesoptimalisatie

Functies die wij kunnen invullen:

Financieel medewerker – Financieel consulent – Planning & control adviseur – Projectleider – Manager bedrijfsvoering of financiën – Concerncontroller