JONG PROFESSIONAL VAN NCOD

PUBLIEKSZAKEN

“Samen werken aan de toekomst”

Onze Jong Professionals zijn enthousiaste starters op de arbeidsmarkt. Energiek, gedreven en met veel actuele kennis. NCOD wil bijdragen aan een goed functionerend openbaar bestuur, door inzet van jonge talenten. Elke Jong Professional die bij ons komt werken neemt daarom deel aan het Jong Professional programma. Een éénjarig opleidingstraject waarbij de ontwikkeling van vaardigheden en kennis centraal staat. Binnen een kleine groep (8-15 mensen) is alle ruimte voor ontmoeting, intervisie en persoonlijke begeleiding. De docenten en trainers zijn waar mogelijk mensen uit onze eigen organisatie.

Wat houdt in het programma in?

Binnen het jaarprogramma werken we aan de vaardigheden van een goede adviseur. Dit doen we met behulp van trainingen, workshops, colleges en intervisie. Op basis van de wensen van de groep scherpen we het programma verder aan. Thema’s als adviesvaardigheden, persoonlijk leiderschap, veranderkunde, netwerken, planning, presentatie en schriftelijke communicatie passeren de revue. Onze Jong Professionals zijn adviseurs waar we trots op zijn. Harde werkers die graag hun steentje bijdragen binnen uw organisatie. Samen met u willen we graag werken aan de toekomst.

Op zoek naar een Jong Professional voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.
Wil je als Jong Professional bij ons aan de slag? Bekijk dan onze Jong Professional pagina.

ONZE JONG PROFESSIONALS

NCOD Anna Klooster HRM

Anna Klooster


“Het programma geeft mij de mogelijkheid om precies die professionele vaardigheden te ontwikkelen die ik nodig heb en waar ik behoefte aan heb.” 

NCOD, Babet Veldhuizen, digitalisering, informatiemanagement

Babet Veldhuizen


“Het is super leuk om met een enthousiaste groep na te denken over je werk, van elkaar te leren en te groeien in je werk als adviseur.” 

MEER INFORMATIE OVER HET PROGRAMMA?

Neem contact op met:
NCOD Kornelius Medendorp, Financiën, Bedrijfsvoering

Kornelius Medendorp

T: 06 15 58 20 76
M: korneliusmedendorp@ncod.nl
Li: linkedin.com/in/kornelius-medendorp