Dagelijks worden we beïnvloed door gekleurde informatie. Is wat je ziet ook wat daadwerkelijk belangrijk is? Ons brein houdt ons vaak voor de gek. Niet alleen in het nieuws, maar ook in jouw werk.Hoe ga je om met alle informatie die op je af komt? Hoe beïnvloedt het jouw werk? Wat is jouw beeld van collega’s, bestuurders, ondernemers en burgers? Ben je in staat anders te kijken en écht te vernieuwen?

Laat je inspireren en zie wat je eerder niet zag. Kom naar de NCODay 2020 en ontdek dat niets is wat het lijkt.

PROGRAMMA

Tijdens de NCODay kun je je persoonlijke programma samenstellen. Verdieping, actief aan de slag of netwerken? Het kan allemaal. Hieronder vind je de hoofdsprekers.
Binnenkort volgen de workshops en de vele andere programma-onderdelen.

Erik Scherder - NCODay

Erik Scherder

Erik Scherder is hoogleraar Klinische Neuropsychologie bij de VU Amsterdam. Bekend van TV (o.a. DWDD University) en auteur van diverse boeken over het brein.

Gerdi Verbeet - NCODay

Gerdi Verbeet

Gerdi Verbeet was voorheen kamerlid en voorzitter van de Tweede Kamer. Na haar vertrek werd ze toezichthouder bij diverse organisaties en schreef ze het boek: ‘Vertrouwen is goed, maar begrijpen is beter’.

Steven van Belleghem - NCODay

Steven van Belleghem

Steven van Belleghem is expert in klantgerichtheid in een digitale wereld. Hij schreef diverse boeken en verenigt digitale ontwikkelingen met unieke menselijke skills.

STA JIJ STRAKS OP HET NCOD INSPIRATIEPODIUM?

NCOD is gedreven om Nederland elke dag een beetje beter te maken. We zijn ervan overtuigd dat mensen elkaar kunnen inspireren. Maak daarom kennis met het NCOD Inspiratiepodium. Naast de plenaire sprekers willen we ook jou een podium bieden. Een podium om mensen te inspireren met jouw idee of inzicht. Met welk interessant en toegankelijk verhaal verras jij collega’s uit andere organisaties? De spelregels: 

  • Een verhaal van 10 tot 20 minuten.
  • Aanmelden kan tot uiterlijk 20 december.
  • De audities vinden plaats in het midden van het land op vrijdag 17 januari.

We willen je er graag bij helpen! Naast een geïnteresseerd publiek, krijg je een professionele filmopname van jouw bijdrage en eventueel coaching om jouw verhaal naar een nog hoger niveau te tillen.Omschrijving
PRAKTISCHE INFORMATIE

De NCODay vindt plaats op 26 maart 2020 in De Flint (Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort).  De dag duurt van 09:00-16:30. Voor een lekkere lunch wordt gezorgd.

RESERVEER HIER JE TICKET VOOR DE NCODAY KENNISDAG