Dagelijks worden we beïnvloed door gekleurde informatie. Is wat je ziet ook wat daadwerkelijk belangrijk is? Ons brein houdt ons vaak voor de gek. Niet alleen in het nieuws, maar ook in jouw werk. Hoe ga je om met alle informatie die op je af komt? Hoe beïnvloedt het jouw werk? Wat is jouw beeld van collega’s, bestuurders, ondernemers en burgers? Ben je in staat anders te kijken en écht te vernieuwen? Laat je inspireren door onze kennissessies en zie wat je eerder niet zag.

 

Let op: heb je al een ticket voor de kennisdag op 1 april? Je oorspronkelijke ticket blijft geldig voor onze kennisdag in 2022. Voor de kennissessies kun je je kosteloos opnieuw aanmelden.

SPREKERS

NCOD is gedreven om Nederland elke dag een beetje beter te maken. Daarom delen we graag onze kennis. De komende tijd kun je kosteloos één of meerdere digitale kennissessies volgen: een unieke kans om je vanuit huis te laten inspireren door sprekers die normaal op een groot podium staan. Noteer onderstaande datums alvast in je agenda!

Maak kennis met onze sprekers Erik Scherder, Steven van Belleghem , Gerdi VerbeetJitske Kramer en René Diekstra.

Erik Scherder
1 april 2021 | 10:00-11:00
Erik Scherder is hoogleraar Klinische Neuropsychologie bij de VU Amsterdam. Bekend van TV (o.a. DWDD University) en auteur van diverse boeken over het brein.
Steven van Belleghem
22 april 2021 | 10:00-11:00
Steven van Belleghem is expert in klantgerichtheid in een digitale wereld. Hij schreef diverse boeken en verenigt digitale ontwikkelingen met unieke menselijke skills.
Jitske Kramer
20 mei 2021 | 10:00-11:00
Jitske Kramer is corporate antropoloog, spreker en auteur van o.a. Deep Democracy. Ze reist de wereld over om te leren van traditionele leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers.
René Diekstra
10 juni 2021 | 10:00-11:00
René Diekstra is een veelgevraagd spreker op de onderwerpen psychologie van leiderschap, psychologie voor managers, persoonlijke effectiviteit en handleiding voor het brein op het werk.
Gerdi Verbeet
24 juni 2021 | 15:00-16:00
Gerdi Verbeet was voorheen kamerlid en voorzitter van de Tweede Kamer. Na haar vertrek werd ze toezichthouder bij diverse organisaties en schreef ze het boek: ‘Vertrouwen is goed, maar begrijpen is beter’.

NCOD KENNISPLEIN

Kennis ontwikkelen, toepassen en evalueren: we doen het allemaal. Het is zo’n gewoonte dat we er niet eens meer bij stilstaan. Met kennis maken we het verschil. Daarom lanceren we op 1 april ons digitale kennisplein, een verzamelplek voor kennis uit alle vakgebieden. Of je nu in het sociaal domein werkt of je bezighoudt ruimtelijke ontwikkelingen: het kennisplein is er voor jou!