Banner-Zorg-en-Support

Maatschappij & Gezondheid

MAATSCHAPPIJ & GEZONDHEID

“Met kennis, skills en mindset werken aan verbetering van publieke gezondheid”

Er staat een grote druk op de publieke gezondheid en de zorg. Crisis is aan de orde van de dag en dat vraagt om specifieke kwaliteiten en competenties die aanvullend zijn op uw staande organisatie. Daarnaast is er extra capaciteit nodig. Er is noodzaak tot verandering.

 

Kennis van zaken

Onze adviseurs zijn proactief en bieden actuele kennis en oplossingen waarmee we het verschil kunnen maken op het gebied van zorg, crisis en publieke gezondheid. Met ruime ervaring bij onder andere ziekenhuizen, verpleeghuizen, GGD, RIVM en LFI.

 

Positieve verandering

Onze professionals ondersteunen organisaties in de publieke gezondheid in functies als adviseur, projectleider of manager. Door vele jaren ervaring in de zorg, crisis en publieke dienstverlening zijn wij in staat de verandering aan te brengen die nodig is in deze tijd. We werken hierbij resultaatgericht met de menselijke maat.

Onze specialiteiten:

Zorg – Crisis – Publieke gezondheid – Transitie – Verandering – Efficiëntie – Processen – Bedrijfsvoering – Leidinggeven – Coachen

Functies die wij kunnen invullen:

Beleidsadviseur – Programmamanager – Interim manager – Clustermanagers – Zorg managers – Manager kinderopvang – Zorg en welzijn – Strategisch adviseur –  Directeur – Coördinator – Vestigingsmanager – Manager zorg en veiligheid

KUNNEN WE IETS VOOR U BETEKENEN?

Neem contact op met:

Christel van Oijen
Maatschappij & Zorg
Mailadres
Tessa Rijntalder
Maatschappij & Zorg
Mailadres

ARTIKELEN

Nieuwsbrief NCOD