BURGER- & PUBLIEKSZAKEN: KIES EEN OPLEIDING

De wereld wordt steeds kleiner. Die van burger- en publiekszaken meer dan ooit groter én complexer. De mensen in dit dynamische vakgebied werken en bewegen mee. Zij behandelen steeds meer ingewikkelde vraagstukken met allerlei maatschappelijke gevolgen, die een beroep doen op kennis, ervaring en vaardigheden. Wil je op een inspirerende manier dit mooie werk leren en meteen kunnen toepassen? NCOD helpt je hier graag bij door middel van praktijkgerichte cursussen, opleidingen en modules.

2469

EEN OPLEIDING BURGER- & PUBLIEKSZAKEN  HELPT JE VERDER

Kom in beweging

We zijn gedreven om de wereld elke dag een stukje mooier te maken door te werken aan betere dienstverlening en een slimmere overheid. Wil jij nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carriéreswitch? Wij bieden praktijkgerichte opleidingen aan op ieder niveau. Met onze ervaren docenten uit de praktijk en persoonlijke aandacht brengen we jou een stap verder!

Incompany

Een standaard opleiding sluit niet altijd aan op de wensen en behoeften van een organisatie. Al onze opleidingen kunnen wij ook op maat Incompany verzorgen.

Opleidingsadvies op maat

Heeft u vragen over ons aanbod? Neem gerust contact op met één van onze opleidingscoördinatoren. Wij helpen u graag verder!