Innovatief, duurzaam, activerend én met resultaat leren? Onze e-learningen hebben inmiddels hun kwaliteit bewezen. Tientallen collega’s behaalden met behulp van onze zorgvuldig samengestelde digitale lesprogramma’s hun certificaten en diploma’s.

Wanneer je kiest voor onze e-learningen in combinatie met de juiste begeleiding (‘blended’ aanpak), ervaar je alle voordelen van deze effectieve en zeer kostenvoordelige manier van opleiden. Plaats- en tijdonafhankelijk studeren, onder de omstandigheden die jij prettig vindt. Veel gemeentelijke collega’s lieten na een goede start hun aanvankelijke aarzeling varen en hebben digitaal leren volledig omarmd. De nodige -grote en kleine(re) gemeenten hebben voor al hun medewerkers burgerzaken/dienstverlening inmiddels een abonnement afgesloten. Zo’n 1200 cursisten gingen je al voor!

EEN E-LEARNING HELPT JE VERDER

Kom in beweging

We zijn gedreven om de wereld elke dag een stukje mooier te maken door te werken aan betere dienstverlening en een slimmere overheid. Wil jij nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carriéreswitch? Wij bieden praktijkgerichte opleidingen aan op ieder niveau. Met onze ervaren docenten uit de praktijk en persoonlijke aandacht brengen we jou een stap verder!

Incompany

Een standaard opleiding sluit niet altijd aan op de wensen en behoeften van een organisatie. Al onze opleidingen kunnen wij ook op maat Incompany verzorgen.

Opleidingsadvies op maat

Heeft u vragen over ons aanbod? Neem gerust contact op met één van onze opleidingscoördinatoren. Wij helpen u graag verder!