FINANCIËN EN BEDRIJFSVOERING: KIES EEN OPLEIDING

Van de planning & control cyclus tot BBV, en van de begroting tot de jaarrekening. Het is belangrijk om je kennis van gemeentefinanciën up-to-date te houden. Of je nu financieel adviseur, budgethouder, controller, beleidsadviseur op een afdeling of bestuurder bent: NCOD helpt je hier graag bij. Wij bieden verschillende opleidingen, waarin je de benodigde kennis en vaardigheden opdoet. Al onze opleidingen worden gegeven door docenten uit de praktijk en persoonlijke aandacht staat centraal.

2472

EEN OPLEIDING FINANCIËN EN BEDRIJFSVOERING HELPT JE VERDER

Kom in beweging

We zijn gedreven om de wereld elke dag een stukje mooier te maken door te werken aan betere dienstverlening en een slimmere overheid. Wil jij nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carriéreswitch? Wij bieden praktijkgerichte opleidingen aan op ieder niveau. Met onze ervaren docenten uit de praktijk en persoonlijke aandacht brengen we jou een stap verder!

Incompany

Een standaard opleiding sluit niet altijd aan op de wensen en behoeften van een organisatie. Al onze opleidingen kunnen wij ook op maat Incompany verzorgen.

Opleidingsadvies op maat

Heeft u vragen over ons aanbod? Neem gerust contact op met één van onze opleidingscoördinatoren. Wij helpen u graag verder!