FYSIEK DOMEIN: KIES EEN OPLEIDING

De ontwikkelingen binnen het fysieke domein gaan snel en de uitdagingen zijn soms complex. Het is belangrijk om je vakkennis op peil te houden, en daar helpt NCOD graag bij. Zo hebben we een gevarieerd leeraanbod op het gebied van toezicht & handhaving, openbare orde & veiligheid, APV & bijzondere wetten, ruimtelijke ordening en het Omgevingsrecht. Tijdens een training of opleiding is er niet alleen aandacht voor de theorie, maar we koppelen alles graag aan de dagelijkse praktijk.

2468

EEN OPLEIDING IN HET FYSIEK DOMEIN HELPT JE VERDER

Kom in beweging

We zijn gedreven om de wereld elke dag een stukje mooier te maken door te werken aan betere dienstverlening en een slimmere overheid. Wil jij nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carriéreswitch? Wij bieden praktijkgerichte opleidingen aan op ieder niveau. Met onze ervaren docenten uit de praktijk en persoonlijke aandacht brengen we jou een stap verder!

Incompany

Een standaard opleiding sluit niet altijd aan op de wensen en behoeften van een organisatie. Al onze opleidingen kunnen wij ook op maat Incompany verzorgen.

Opleidingsadvies op maat

Heeft u vragen over ons aanbod? Neem gerust contact op met één van onze opleidingscoördinatoren. Wij helpen u graag verder!