HRM en P&O: KIES EEN OPLEIDING

Van strategisch HRM beleid naar formatie en bezetting, van functioneren en beoordelen naar gesprekstechnieken en passend belonen, en van rechtspositieontwikkeling naar de toepassing van arbeidsvoorwaarden binnen de salarisadministratie. In het boeiende vakgebied van Human Resource Management en Personeel, Salaris en Rechtspositie biedt NCOD de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Een praktijkgerichte cursus volgen of juist liever een training op maat in jouw organisatie? Wij zijn graag jouw deskundige partner in het hele vakgebied.

2467

EEN OPLEIDING VAN HRM EN P&O HELPT JE VERDER

Kom in beweging

We zijn gedreven om de wereld elke dag een stukje mooier te maken door te werken aan betere dienstverlening en een slimmere overheid. Wil jij nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carriéreswitch? Wij bieden praktijkgerichte opleidingen aan op ieder niveau. Met onze ervaren docenten uit de praktijk en persoonlijke aandacht brengen we jou een stap verder!

Incompany

Een standaard opleiding sluit niet altijd aan op de wensen en behoeften van een organisatie. Al onze opleidingen kunnen wij ook op maat Incompany verzorgen.

Opleidingsadvies op maat

Heeft u vragen over ons aanbod? Neem gerust contact op met één van onze opleidingscoördinatoren. Wij helpen u graag verder!