SOCIAAL DOMEIN: KIES EEN OPLEIDING

Het Sociaal Domein ontwikkelt zich voortdurend.  Aankomende jaren staan het herstellen van de bestaanszekerheid, het vergroten van de kansengelijkheid en het versterken van een gezonde samenleving hoog op de maatschappelijke agenda. Gemeenten hebben een grote verantwoordelijkheid hierin. Daarnaast zien zij erop toe dat de beschikbare budgetten rechtmatig worden verstrekt. De voortdurende ontwikkelingen vragen van jou als professional dat je jezelf blijft ontwikkelen. NCOD ondersteunt je hier graag bij. Onze docenten kennen de actualiteit, weten wat er speelt en brengen deze kennis graag over.

EEN OPLEIDING IN HET SOCIAAL DOMEIN HELPT JE VERDER

Kom in beweging

We zijn gedreven om de wereld elke dag een stukje mooier te maken door te werken aan betere dienstverlening en een slimmere overheid. Wil jij nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carriéreswitch? Wij bieden praktijkgerichte opleidingen aan op ieder niveau. Met onze ervaren docenten uit de praktijk en persoonlijke aandacht brengen we jou een stap verder!

Incompany

Een standaard opleiding sluit niet altijd aan op de wensen en behoeften van een organisatie. Al onze opleidingen kunnen wij ook op maat Incompany verzorgen.

Opleidingsadvies op maat

Heeft u vragen over ons aanbod? Neem gerust contact op met één van onze opleidingscoördinatoren. Wij helpen u graag verder!