NCOD, THOP, Toezicht, Handhaving, Onderzoek, Preventie, handhaving, handhaven, gemeente, gemeentes, gemeenten, publieke sector, publiek domein, overheid, advies, detachering, handhaven

TOEZICHT, HANDHAVING, ONDERZOEK EN PREVENTIE (THOP)

TOEZICHT, HANDHAVING, ONDERZOEK EN PREVENTIE

“Handhaven doe je samen”

Op zoek naar de specialist met jarenlange ervaring om uw gemeente te ondersteunen op het terrein van handhaving en toezicht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij detacheren, adviseren en leiden op. Onze specialisten staan klaar om u te ondersteunen. Dat kan onder andere op het gebied van woonfraude, identiteitsfraude, ondermijning, interventies, controle op recreatieparken, fraude-onderzoeken Participatiewet, adrescontroles Basis Registratie Personen (BRP), onderzoeken Landelijke Aanpak Adreskwaliteit (LAA), WMO jeugd en PGB controles.

Handhaving vraagt hoe langer hoe meer om een integrale benadering. Wij hebben een duidelijke visie op het intergemeentelijk samenwerken, bij het vorm geven kunnen wij van grote betekenis zijn. Vandaar ons motto “Handhaven doe je samen”. Onze handhavers hebben kennis van het Sociaal Domein (Participatiewet, WMO en Jeugdwet), Burgerzaken en het Fysieke Domein (APV, Bijzondere wetgeving en Omgevingsrecht). Ideaal voor een integrale handhaving!

Zoekt u een kwalitatief goede handhavingsspecialist of toezichthouder? Onze medewerkers komen graag uw team tijdelijk versterken. Naast handhaving en toezicht bieden wij advies op maat en ontwikkelen samen met u een plan van aanpak om uw dienstverlening te verbeteren en de preventie te versterken. Wij helpen u bestaande processen te optimaliseren of nieuwe processen efficiënt in te richten. Wij staan voor innovatie, efficiency en besparing – zonder kwaliteit te verliezen.

ONZE MENSEN

We zijn trots op onze medewerkers. Hieronder stellen we er graag een aantal voor.

Roxane Vessies
"Met het afleggen van huisbezoeken en het opmaken van een dossier combineer ik, als jurist, perfect het theoretische- en praktische gedeelte."
Merel Wagner
"Ik streef ernaar om een THOP prestatie te leveren bij gemeentes. Een onderzoek met het juiste resultaat geeft mij een goed gevoel!"
Romano Ghauharali
"De manier waarop wij met z'n allen met elkaar omgaan bij NCOD is een groot deel van mijn werkplezier: korte lijntjes en er wordt naar je mening geluisterd."
Vincent Stevens
''Er is een verschil tussen situaties waar mensen uit overmacht in terecht komen, en situaties die mensen bewust creëren. Dat onderscheid maken en daarop anticiperen is wat je scherp houdt''

ARTIKELEN

Nieuwsbrief NCOD

KUNNEN WE IETS VOOR U BETEKENEN?

Neem contact op met:

Nadia Sjouwerman
THOP
Mailadres
Danielle Meijer
THOP
Mailadres

Onze specialiteiten:

Adresonderzoeken, LAA onderzoeken, huisbezoeken BRP, DUO onderzoeken, fraude onderzoeken Participatiewet en handhaving aan de poort, juridisch advies handhaving Participatiewet, BRP, samenwerking, intergemeentelijk samenwerken, multidisciplinair samenwerken tussen verschillende vakdisciplines, advisering, learning on the job.

Functies die wij kunnen invullen:

Adrescontroleur, toezichthouder BRP, toezichthouder WSF (DUO), handhavingsspecialist, fraudepreventiemedewerker, toezichthouder Participatiewet, jurist handhaving Participatiewet, jurist handhaving BRP, toezichthouder WMO, fraudecoördinator, coördinator woonfraude, fraudespecialist, regisseur ondermijning, adviseur procesinrichting, interim manager.

BEKIJK ONZE OPLEIDINGEN: