Masterclass Ruud Veltenaar

NCOD | Interwerk organiseert jaarlijks masterclasses met sprekers van niveau. Omdat we graag onze kennis willen delen, stellen we deze ook kosteloos beschikbaar voor onze relaties. Kent u mensen voor wie deze masterclass ook interessant is? Nodig hen dan gerust uit. Zij kunnen zich ook aanmelden onderaan deze pagina. Tot ziens!

OVERHEID 4.0 TERUGTREDEN EN VERBINDEN

Datum: 29-11-2018
Kosten: geen (gratis toegankelijk voor onze relaties)
Inloop:
19.30 u. Start: 20.00 u.
Locatie: De Observant, Amersfoort

Omschrijving: De wereld verkeert niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Deze transitie raakt bijna iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk.

De grootste uitdaging voor de overheid is het opnieuw uitvinden van de verbinding met de zelfredzame samenleving. Hoe acteert en co-creëert u vanuit bewustzijn van het geheel?

Tijdens de bijeenkomst verschaft Ruud Veltenaar duidelijkheid over de toekomst en biedt hij concrete hoop op een betere wereld. Wat verwacht de burger van de overheid?  Bent u klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken?

Over de spreker:
Geboren spreker, filosoof en een bevlogen trendwatcher. Hij studeerde aan de Universiteit van Amsterdam, de Columbia University in NYC en International Business Management aan Harvard. Zijn visie, inzichten en humoristische anekdotes zijn gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer en bestuurder bij bedrijven als McKinsey in de VS, Volmac, RAET, Wegener en Planet Internet.

Inschrijven is niet meer mogelijk

De masterclass is helemaal volgeboekt.
Graag op de hoogte blijven van onze evenementen? Abonneer u op onze nieuwsbrief.