NCOD ondersteunt de publieke sector met sterke professionals (detachering), praktijkgerichte adviezen (advisering) en vakgerichte opleidingen. We zijn gedreven om de wereld elke dag een stukje mooier te maken, door te werken aan betere dienstverlening en een slimmere overheid.

OVER NCOD

Sterke professionals

NCOD is een bedrijf met ruim 175 enthousiaste adviseurs. We werken hard en staan met de voeten in de klei, om het beste resultaat voor u neer te zetten. We brengen kennis en ervaring mee die we hebben opgedaan in andere opdrachten. Onze adviseurs zijn mensen die net dat stapje extra doen. Professionals die, door de passie voor hun vak, gedreven zijn om de publieke sector elke dag een beetje beter te maken. Onze mensen >

Vakgerichte opleidingen

We geloven in groei en ontwikkeling. NCOD opleidingen verzorgt inspirerende trainingen, opleidingen en diplomatrajecten. Zo helpen we (semi-)ambtenaren om hun werk goed te (blijven) doen. Onze lessen zijn praktisch, interactief en duurzaam. De docenten zijn dagelijks actief in het vakgebied en hebben actuele kennis. Wilt u uw kennis verbreden of opfrissen? Dan kunt u zich aanmelden via ons aanbod met open inschrijvingen, maar onze opleiders komen ook graag bij uw gemeente langs om een in-company opleiding te verzorgen. Onze opleidingen >

Praktijkgerichte adviezen

De publieke sector is onze werkomgeving. Met praktijkgerichte adviezen voegen we graag waarde toe aan uw organisatie. Vanuit de dagelijkse praktijk weten we hoe we plannen moeten maken die haalbaar zijn. Staat alles op papier? Dan stappen we niet direct de deur uit. We gaan graag met u aan de slag om het plan te realiseren en we bieden handvatten om de juiste lijn vast te houden. Omgevingen waar tijdelijke inzet van medewerkers gewenst is, zijn vaak in beweging. Dat is precies waar wij het best tot ons recht komen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u behoefte aan tijdelijke vervanging / versterking op uw afdeling? Bijvoorbeeld door een langdurig zieke collega of zwangerschapsverlof? Of bent u op zoek naar een gedegen advies waar specifieke kennis voor nodig is? Huur dan één van onze adviseurs in. Ga direct naar de pagina van uw vakgebied:

Digitalisering & Informatiemanagement | Publiekszaken | HRM | Ruimtelijke Ontwikkeling | Juridische Zaken & Omgevingsrecht | Personeel, salaris en rechtspositie | Sociaal Domein | Financiën en Bedrijfsvoering | Toezicht, Handhaving, Onderzoek & Preventie.

Kaart NCOD Nederland

“WE WERKEN DOOR HET HELE LAND OM DE PUBLIEKE SECTOR TE ONDERSTEUNEN.”