ONDERSTEUNING TIJDENS DE CORONACRISIS

COVID-19. Een kort woord met een enorme impact. Afgelopen tijd hebben we massaal voor de buis gezeten en de maatregelen gehoord. Ook voor de publieke sector is dit een spannende tijd.

Gemeenten staan voor grote opgaven. Hoe kan de gemeente op een goede manier digitaal samenwerken? Welke dienstverlening kan nog doorgang vinden? Hoe ga je om met de handhaving van maatregelen en de veiligheid van je burgers? Welke antwoorden kun je geven aan bezorgde burgers, initiatiefnemers of misschien wel eigen medewerkers? Welke voorbereidingen moeten getroffen worden? Het zijn vragen die de gemeenten bezighouden.

Deze tijd kan ook een kans zijn voor de publieke sector. Het biedt kansen om te investeren in medewerkers. In deze bewogen periode van thuiswerken en werken op afstand is leren op afstand (LOA) een uitkomst. Het biedt een kans om samen na te denken hoe je digitaal werken goed kunt vormgeven binnen je organisatie of gemeente. Een kans om achterstallig werk eindelijk eens op te oppakken of beleid op papier te zetten. Het geeft mogelijkheden om misschien eens na te denken hoe bepaalde dingen effectiever geregeld kunnen worden. Een kans om je medewerkers waardering te tonen, juist in tijden waarin veel mensen vanuit huis doorwerken.

De impact van COVID-19 is groot. NCOD blijft de publieke sector graag ondersteunen via advies, detachering & opleidingen. Onze adviseurs, handhavers en docenten blijven zich, ondanks de coronacrisis, inzetten om de wereld elke dag een stukje mooier te maken. Waar kunnen we u bij helpen?

WE STAAN KLAAR OM U TE HELPEN

WE STAAN KLAAR OM U TE HELPEN