Juridische zaken & omgevingsrecht
In een omgeving waar gewerkt wordt met complexe wetgeving en uiteenlopende belangen is het soms moeilijk bewegen. Onze adviseurs hebben ervaring met complexe juridische vraagstukken en zijn inzetbaar voor zowel private vraagstukken als bestuursrechtelijke dossiers

JURIDISCHE ZAKEN & OMGEVINGSRECHT

“Regels zijn regels, maar niet altijd.”

Van vergunningsverlening tot het maken van beleid

Waar een maatschappij bruist, zijn regels om de structuur te behouden. Dat vergt soms veel van onze klant aan inzet en capaciteit. NCOD Juridische zaken & Omgevingsrecht (JZO) is helemaal thuis in de (soms) complexe wereld van wet- en regelgeving. Of het nou gaat om omgevingsvergunningen, procedures voor evenementen, ondermijningsvraagstukken, rampenbestrijding of het afhandelen van handhavingsverzoeken, u komt ons overal tegen!

De adviseurs van JZO zijn breed inzetbaar binnen uw organisatie. Van vergunningverlening tot het maken van beleid. Van coaching van medewerkers bij een gemeente tot concrete juridische vraagstukken op maat. We hebben adviseurs met een achtergrond in juridische zaken, veiligheid en omgevingsrecht. Ze ondersteunen u in de dagelijkse uitvoering, schrijven beleid, kijken naar veiligheidsvraagstukken, coachen, coördineren en/of geven leiding. Inhuren is mogelijk voor specifieke opdrachten, kort- en langdurige projecten en het tijdelijk invullen van functies.

Een concrete verander- en projectaanpak

onze mensen

We zijn trots op onze medewerkers. Hieronder stellen we er graag een aantal voor.

Bram Elbers
"Veiligheid is van cruciaal belang voor een leefbare samenleving. Ik krijg energie van de samenwerking met verschillende ketenpartners om de publieke veiligheid samen naar een hoger niveau te brengen."
Eugène van Essen
“De uitdaging voor mij als adviseur is om een goede brug te slaan tussen de juridische kaders enerzijds en anderzijds de mogelijkheden zoals door een klant gevraagd. Essentieel en te vaak onderschat is een sterke communicatie naar en met partijen.”
Roy Bollebakker
“Niet alleen de onmogelijkheden aan de klant meegeven, maar ook de mogelijkheden.”

Wat kunnen we voor u betekenen?

onze specialiteiten

Awb – APV – Bibob – Ondermijning – Toezicht en Handhaving – Recht – Wet Publiekrechtelijke Bescherming – Bestuursrecht – Wabo – Omgevingswet – Omgevingsrecht – Drank- en Horecawet – Evenementen – Openbare Orde – Veiligheid – Rampenbestrijding – Crisisbeheersing – Bijzondere wetten – Bezwaar – Beroep – Vergunningen – Omgevingsvergunning – Wet- en Regelgeving – Coaching – Contracten – Overheidsaansprakelijkheid.

Functies die wij kunnen invullen:

Jurist – Handhavingsjurist – Juridisch adviseur – Vergunningverlener, Beleidsmaker, Veiligheidsadviseur – Omgevingsjurist.

KUNNEN WE IETS VOOR U BETEKENEN?

Neem contact op met:
Carla van Engelen
Human Resource Management
MailadresLinkedIn
Robert Ouwerkerk
Human Resource Management
MailadresLinkedIn

bekijk onze artikelen

NCOD Lees onze artikelen

Op de hoogte blijven van dit vakgebied?

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u behoefte aan tijdelijke vervanging / versterking op uw afdeling? Bijvoorbeeld door een langdurig zieke collega of zwangerschapsverlof? Of bent u op zoek naar een gedegen advies waar specifieke kennis voor nodig is? Huur dan één van onze adviseurs in. Ga direct naar de pagina van uw vakgebied:

Kaart NCOD Nederland

“WE WERKEN DOOR HET HELE LAND OM DE PUBLIEKE SECTOR TE ONDERSTEUNEN.”