NCOD - Publiekszaken

PUBLIEKSZAKEN

PUBLIEKSZAKEN

“Excellente dienstverlening”

NCOD - Publiekszaken

Al vele jaren bieden onze adviseurs naar grote tevredenheid een belangrijke helpende hand bij de afdeling Burger- en Publiekszaken. Medewerkers van de afdelingen burgerzaken, dienstverlening of gegevensbeheer krijgen – meer dan ooit – te maken met juridische vragen en bezwaar- en beroepschriften. Dat zorgt voor complexe dossiers en de behoefte aan specialistische, juridische en vakinhoudelijke kennis. Tegelijkertijd willen gemeenten processen eenvoudiger en efficiënter maken en de dienstverlening flexibeler.

Complexe vraagstukken

De adviseurs van NCOD zijn thuis op het gebied van burgerzaken en hebben jarenlange ervaring in het oplossen van complexe vraagstukken. Wij leveren gedreven vakspecialisten die direct kunnen instromen op uw afdeling, geen inwerktijd nodig hebben en altijd stilstaan bij kwaliteit. Wij helpen u – op een klantgerichte manier – bij de behandeling van complexe dossiers en adviseren u met kennis van zaken over de mogelijke aanpak. Dat varieert van een advies en een procesvertegenwoordiging tot het maken van besluiten en het opstellen van verweerschriften en brieven. NCOD Publiekszaken helpt u ook graag met innovatief advies voor beleid en voor operationele en juridische opgaven.

Duurzame oplossingen

Vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. NCOD is er niet alleen voor de korte termijn, wij streven naar duurzame oplossingen. Dat geldt in meerdere opzichten: vakinhoudelijk, organisatorisch en op personeelsgebied. Zo kunnen we uw medewerkers ook coaching en  training on the job geven of een vakinhoudelijke opleiding incompany organiseren. Uw afdeling heeft daardoor niet alleen tijdelijk profijt van onze deskundigheid, maar voor een langere periode. 

ONZE MENSEN

We zijn trots op onze medewerkers. Hieronder stellen we er graag een aantal voor.

Hanna Niphuis
"Ik heb er plezier in om te werken met diverse klanten, collega’s en processen. Het delen van kennis en het helpen van klanten geven me een voldaan gevoel!"
Heleen Slingerland
"Het persoonlijke verhaal van de klant en de voortdurend veranderende wetten en regels maken elke werkdag bijzonder en erg leuk!"
Martijn van Ieperen
“Ik vind het werken met en voor zeer verschillende mensen zeer waardevol, het verrijkt mijn leven. Ik vind het prachtig om echt iets te kunnen betekenen voor mensen.”
Pascal van Mossel
“Het geeft mij een voldaan gevoel als de klant goed geholpen wordt, veel werk wordt verzet, kennis kan worden gedeeld en de opdrachtgever tevreden is over mijn kunde en inzet.”

ARTIKELEN

Nieuwsbrief NCOD

KUNNEN WE IETS VOOR U BETEKENEN?

Neem contact op met:

Gerrit van Laar
Publiekszaken
Mailadres
Luud van Gendt
Publiekszaken / Opleidingen
Mailadres
Marieke Smael
Publiekszaken
Mailadres

Onze specialiteiten:

Ondersteuning backoffice – voorbereiding zelfevaluatie – uitvoering zelfevaluatie – PNIK – kwaliteit BRP – applicatiebeheer Pink Roccade (Cipers/IBurgerzaken), Centric (Key2 burgerzaken) en Procura (Probev/Proweb) – Basisregistratie personen – BRP 

Functies die wij kunnen invullen:

Backoffice- en adviesprofessionals – applicatiebeheerders – teamleiders en coördinatoren.  

BEKIJK ONZE OPLEIDINGEN: