Personeel, salaris & rechtspositie
Grip op de salarisadministratie is essentieel. De loonsom is verantwoordelijk voor een groot deel van de gemiddelde begroting. Onze adviseurs zorgen voor een kwalitatieve administratie die geen verrassingen bevat

PERSONEEL, SALARIS & RECHTSPOSITIE

“Foutloos, elke maand weer”

Tijdige en juiste betaling van salarisstroken

Met onze jarenlange ervaring hebben we al vele gemeenten geholpen bij tijdige en juiste betaling van salarisstroken. Bij uw personeels- en salarisadministratie draait het om het waarborgen van de kwaliteit en continuïteit. Onze specialisten bieden u tijdelijke en structurele oplossingen, en hebben ervaring met alle bij overheid en non-profit gebruikte systemen.

Valt uw salarisadministrateur uit, dan kunnen de werkzaamheden gewoon doorgaan. U hoeft zich geen zorgen te maken – onze ervaren personeels- en salarisadviseur komt bij u op locatie tijdelijk de taken overnemen.  

Wilt u voor langere tijd gebruik maken van onze diensten? Dan kunt u ook uw administratie op structurele basis overlaten aan een van onze adviseurs laten ondersteunen. U kunt ook besluiten uw volledige personeels- en salarisadministratie aan ons uit te besteden. Wij verzorgen de invoer, verwerking en uiteindelijke betalingen en afdrachten. Ook bij uitbesteding zijn onze medewerkers op vaste momenten bij u in de organisatie aanwezig.

Onze projecten

onze mensen

We zijn trots op onze medewerkers. Hieronder stellen we er graag een aantal voor.

Andre Wolters
“Het leukste aan mijn werk is en blijft de afwisseling door de verschillende projecten.”
Carla Robbertsen
“Als inhuurkracht ben je nodig in een organisatie. Dat merk je en dat geeft mij energie. Daarnaast leer ik van hen, en zij van mij. Win-win dus!”
Fred de Waard
“Betaal het salaris altijd op tijd.”
Geralda Russcher
"De complexere taken die wat meer onderzoek vragen, daar kan ik me in vastbijten om zaken uit te zoeken, te puzzelen hoe het in elkaar steekt."

Wat kunnen we voor u betekenen?

onze specialiteiten

Salarisadministratie – personeelsadministratie – Quickscan – rechtpositie – werkkostenregeling – sociale wetgeving, belastingen, pensioenen, arbeidsvoorwaardenformatiebezetting, begroting en realisatie – planning en control-cyclus – managementinformatie, grip op processen, instroom, uitstroom, doorstroom

Functies die wij kunnen invullen:

Salarisadministrateur – personeelsadministrateur – projectleider – applicatiebeheer – rechtspositieadviseur – arbeidsvoorwaardenadviseur

KUNNEN WE IETS VOOR U BETEKENEN?

Neem contact op met:
Evert van den Brink
Personeel, Salaris & Rechtspositie
Mailadres
Robert Geijtenbeek
Personeel, Salaris & Rechtspositie
Mailadres

bekijk onze artikelen

NCOD Lees onze artikelen

Op de hoogte blijven van dit vakgebied?

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u behoefte aan tijdelijke vervanging / versterking op uw afdeling? Bijvoorbeeld door een langdurig zieke collega of zwangerschapsverlof? Of bent u op zoek naar een gedegen advies waar specifieke kennis voor nodig is? Huur dan één van onze adviseurs in. Ga direct naar de pagina van uw vakgebied:

Kaart NCOD Nederland

“WE WERKEN DOOR HET HELE LAND OM DE PUBLIEKE SECTOR TE ONDERSTEUNEN.”