SOCIAAL DOMEIN (NCOD | INTERWERK)

SOCIAAL DOMEIN (NCOD | INTERWERK)

“Mens centraal, kwaliteit voorop”

NCOD - Sociaal Domein (Interwerk)

Dagelijks werken onze professionals aan een betere dienstverlening in het sociale domein. Mensen in uw eigen organisatie en werkomgeving staan daarbij voorop. Het vertrekpunt is altijd om met onze kwaliteit het verschil maken. NCOD | Interwerk biedt al jaren ondersteuning op alle lagen van organisaties en  bij allerhande werkzaamheden. Van uitvoerende Wmo-, Jeugdhulp of Participatiewetconsulenten tot beleidadvisering, projectleiderschap en programma- of interimmanagement. NCOD | Interwerk is daardoor een allround dienstverlener voor het sociaal domein.

Onze HBO/universitair opgeleide professionals hebben ruime werkervaring en maken graag het verschil voor u. Zij beschikken over innovatieve vakinhoudelijke kennis, goede sociale vaardigheden. Onze professionals verbinden zich tijdelijk aan uw organisatie, werken samen en dragen andere inzichten aan gericht op passende oplossingen.

Coaching, training en opleiden
Het sociaal domein is inhoudelijk enorm in ontwikkeling. De veranderingen vragen kennis, maar ook nieuwe vaardigheden van organisaties, teams en individuele medewerkers. Samenwerken, communicatie en ondernemerschap zijn essentieel.

Lees verder...

Interwerk kan bij deze veranderingen een belangrijke partner voor u zijn. Met gerichte programma’s staan wij samen met u stil bij de ontwikkeling van uw organisatie. Naast groepsgewijs opleiden of training kan ook individuele coaching worden geboden.
 
Advies 
Dienstverlenende organisaties werken aan voortdurende verbetering. Communicatie is de succesfactor om organisatieveranderingen tot een succes te maken. Draagvlak creëren bij en betrokkenheid van bestuurders, management en medewerkers staat voor Interwerk centraal in de begeleiding van uw projecten. Wij betrekken hen gedurende het gehele proces bij de uitvoering. Onze adviseurs geven niet alleen advies vanaf de zijlijn maar nemen ook verantwoordelijkheid voor de uitvoering en het resultaat.

Onze projecten

  •  Implementatie van nieuwe wet- en regelgeving 
  •  Realiseren van samenwerkingsverbanden 
  •   Uitbesteding van producten en diensten  
  •   Beleidsadvisering Wmo, Jeugdhulp en Participatiewet

ONZE MENSEN

We zijn trots op onze medewerkers. Hieronder stellen we er graag een aantal voor.

NCOD Loes de Leeuw Sociaal Domein Interwerk

Loes de Leeuw


“Ik vind het leuk om meer voor iemand te betekenen, dan strikt wordt gevraagd.” 

NCOD, Herman Rijks, sociaal domein

Herman Rijks


“Werken aan vernieuwing binnen het sociaal domein en daarbij zorgen voor ontwikkeling, positieve energie en natuurlijk resultaten; dat is waar ik energie van krijg.” 

NCOD, Jolanda van Egmond, sociaal domein

Jolanda van Egmond


“Het mooie van ons werk is dat we met een frisse blik naar de gemeente en het vraagstuk kijken en daarna samen verandering teweeg kunnen brengen.” 

NCOD-GerritT

Gerrit Tharner


“Verbinden vanuit de inhoud, met de focus op het resultaat.”  

ARTIKELEN

KUNNEN WE IETS VOOR U BETEKENEN?

Neem contact op met:
NCOD-Pim2

Pim de Glas

T: 06 16 68 99 89
M: pimdeglas@interwerk.nl
Li: linkedin.com/in/pimdeglas

NCOD-Johan

Johan van der Zee

T: 06 57 74 54 99
M: johanvanderzee@interwerk.nl
Li: linkedin.com/in/johanvanderzee

NCOD-Jeremy

Jeremy van den Berg

T: 06 53 22 33 45
M: jeremyvandenberg@interwerk.nl
Li: linkedin.com/in/jeremyvandenberg

NCOD Interwerk, Bianca van Jaarsveld, Sociaal Domein

Bianca van Jaarsveld

T: 06 46 28 42 21
M: biancavanjaarsveld@interwerk.nl
Li: linkedin.com/in/biancavanjaarsveld

Onze specialiteiten:

Sociaal Domein – Wmo – Jeugdwet – Jeugd – Participatiewet – Beleidsadvies – Wijkteams – Gebiedsteams – Werk – Inkomen – Training – Coaching

Functies die wij kunnen invullen:

Uitvoerend consulent – Medewerker wijkteam of gebiedsteam – Projectleider sociaal domein – Programmamanager – Beleidsadviseur – Interim manager – Interimmanager – Klantmanagers – Medewerkers Handhaving en Doelmatigheid – Consulent Werk en Inkomen – Consulent Jeugd –  Consulenten Wmo – Trainer

BEKIJK ONZE OPLEIDINGEN: