Uw HRM, ons talent

Uw HRM, ons talent

Voor veel publieke organisaties geldt dat de medewerkers belangrijk zijn bij het halen van de doelstellingen. Zij maken het verschil bij het werken aan een betere dienstverlening en een slimmere overheid.

Het beste uit jezelf halen

Op de kennisdag sprak Mark Tuitert vanuit zijn ervaringen als topschaatser o.a. over hoe je het beste uit jezelf kan halen;  ‘zoek je eigen grenzen op, durf te falen en buig tegenslagen en onzekerheden om tot een drijvende kracht’. Interessant voor individuen, maar zeker ook voor organisaties!

De juiste medewerker, op de juiste plaats

De juiste medewerker, op de juiste plaats. Het klinkt heel logisch, maar geldt dit ook voor uw organisatie? Halen uw medewerkers het beste uit zichzelf of is er nog ruimte voor ontwikkeling? Onze ervaring is dat ontwikkelen leidt tot mooie resultaten. Er is veel gezegd en geschreven over de prestaties van medewerkers door toonaangevende managers. Hierbij worden vaak termen gebruikt als verantwoordelijkheid, vertrouwen, sturen op resultaten, talentmanagement, doen waar je goed in bent, faciliteren en het stimuleren van eigenaarschap. Maar hoe realiseer je dit in de praktijk?

NCOD HRM

De HRM-professionals van NCOD bouwen samen met u op resultaatgerichte wijze aan de overheidsorganisatie van de toekomst. We kijken samen met u hoe u het meeste rendement uit het aanwezige talent kunt halen. Wij helpen uw organisatie en medewerkers verder! Hierbij beschouwen we medewerkers niet als een instrument, maar kijken we hoe ze zo goed mogelijk ingezet kunnen worden om hun talenten te kunnen ontwikkelen en benutten.


KUNNEN WE IETS VOOR U BETEKENEN?

Neem contact op met:

Carla van Engelen
Human Resource Management
MailadresLinkedIn
Robert Ouwerkerk
Human Resource Management
MailadresLinkedIn

Onze artikelen automatisch in de mailbox ontvangen? Neem hier een abonnement op onze nieuwsbrief